Nejnovější recenze ze sekce Sady erotických pomůcek
- dobrej materiál
- jsou krátký
líbí se nejen mě, :o)
- cenová dostupnost
- nepraktická manipulace s elektrodama, rychle se nabalí prach a pak nedrží nutno je často vyměňovat
- 100% spokojenost
- žádná negativa
kvalitní zboží
nemám co dodat.....jedině doporučuji
doprava zdarma
- Hebký povrch
- Je krátký a nemá o chranné pouzdro pro přepravu v čistotě
- dobre hracky pro pary
- i po umyti porad smrdi tim silikonem
- jsou pry porad studene:D
dobre zpestreni
- ok
dobrý produkt
Doporučuji pro páry každý si najde to své
- Všestranné použití :-)
Myslím, že je to pěkný dárek. A dá se pěkně využít.
- Ano
Jsem spokojen.
- :)
- Výkonnejšie vibrácie vibrátoru oproti vibrátorom na baterky. Odpadá únava rúk vďaka pohybom dnu-von.
- Dosť tenké a malé nádstavce. Nemožnosť dokúpiť hrubšie a väčšie.
Vcelku je spokojnosť na mojej strane dosť vysoká, prístroj funguje bez reptania tak dlho, ako to vyhovuje mne. Nezahrieva sa ani pri vyše hodinovom používaní :). Možnosť dokúpenia rôznych nádstavcov by bola určite vítaná. Aj napriek nejakým nedostatkom vo výbave je to určite najlepší produkt z ponuky erotických pomôcok, ktorý sa s produktami na baterky nedá moc porovnávať. Vibrácie vibrátorov sú oveľa kvalitnejšie, ako dosahujú vibrátory na baterky, ktorým navyše veľmi rýchlo klesá výkonnosť bateriek. Dúfam len, že sa mi tak skoro nepokazí, lebo čo sa týka výdrže, je bezkonkurenčný. Ovládač v ruke s ľahkou ovládateľnosťou zaistí, že nie je jeho výkon monotónny.
- vyhovuje mi
velmi spokojený
- ZNAČKOVÉ ZBOŽÍ A VELMI KVALITNÍ
- ŽÁDNÉ NAMITKY
VELMI DOBRÉ I CENA UŽASNÁ
- víc druhů
- malý průměr a po nasazení spíše deformuje
po natáhnutí návleku na vetší kulatý předmět se návlek zvětšil a konečně nedeformuje penis :-)
- jack s kabely špatně drží v přístroji,vyskakuje.
Celková spokojenost.
Tuto hračičku jsem ještě nepoužil.
este nepouzito
ok
Durex pouto lásky
Přidáno: 25. prosince 2010
(naposledy upraveno 25. prosince 2010)
Zakoupeno v Shoperotic
- Obsahuje vše co je uvedeno. Žádné zklamání.
- Šátek by mohl být z jiného jemnějšího materiálu. Pouta s delším řetězem.
Hezký dárek pro oba pro zpestření společných chvil, ale myslím že kondom je zbytečný. Já jsem si balení objednal hlavně kvůli poutům a šátku. Nevšiml jsem si jestli máte nabídku těchto věcí i samostatně. Jestli ne, tak by podle mého názoru stála za uvážení.
- ucházející práce
- krátký řetízek
Ujde to
Zobrazuji 341 - 360 ze 368 recenzí « Předchozí 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Další »