Nejnovější recenze ze sekce Sady erotických pomůcek
- skvělé ,,hračky"
- zatím jsme žádné neobjevili
k účelu ke kterému je určeno použít nejde
bohužel přišlo vysypané, balení už někdo otvíral a roztrhl obal. kvalita zpracování hodně mizerná.
Jeden chyběl.
nemá chybu
- Super
- super set pre začiatočníkov ale aj pokročilých
- kvalitné produkty za super cenu
- svorky na bradavky sa nedajú až tak dobre ovládať, nie sú moc nastaviteľné
- do obojka aj pút som musel urobiť ďalšie dierky pretože boli na mňa moc voľné
- velmi kvalitní zpracování zboží
- velmi příjemný materiál
Příliš těsné.
- material
- sjiždí
- nedrží
- problém uvnitř
- nepužitelné
- varianty rozmístění výstupů
- varianty tvarů a výstupů
- Na penis příliš malé
- jeden mi praskl hned při prvním použití
Silikon je sice poměrně pevný, ale velikost je dost malá, na penisu hodně škrtí a dokonce jeden návlek praskl po nasazení, doporučuji spíš na prsty nebo tenčí dildo než na penis.
Každopádně výstupky jsou cítit, některé ale byly v pochvě spíše nepříjemné než příjemné. Zajímavý doplněk, ale rozhodně ne na penis.
- Velmi praktická sada.
- Ideální velikost a hmotnost venušiných kuliček
- Manželka je velmi spokojená s vibrátorem a vajíčkem
- Návleky na vibrátor se nasazují ztěžka, nejlepší je je narolovat jako kondom
- Příjemný materiál
Super sada. Přesně podle mých preferencí. Koupila bych znovu
Byl to svatební dar, takže jak slouží nemůžeme my posoudit...ale doufáme, že dar potěšil oba dva.
- Hodne hracek za supr cenu
Sada poskytuje rozkos u hratek v posteli my to pouzivame z partnerkou a parada pomohlo nam to k lepsimu a kvaitnejsimu sexualnimu zivotu takze skvele a za vybornou cenu spousta hracicek ktere vyuzijou oba
- Výborné na prst
- Příjemné na dotyk
- Na penis nevhodné: příliš malý průměr, špatně se nasazuje, shrne se do malého kroužku a veškeré výstupky zmizí
Původní záměr - tedy návlek na penis - to nesplňuje. Ale jako návlek na prst výborné.
- Splnil mé očekávání.
S produktem jsem spokojený a doporučuji ho ostatním zákazníkům k uložení erotických pomůcek.
na našem trhu není moc velký výběr těchto pomůcek , tento produkt je z kvalitního materiálu , potřebuji ze zdravotních důvodů a materiál je v hodný i z lékařského hlediska
Orion Midnight Blue Set
Přidáno: 15. června 2019
(naposledy upraveno 15. června 2019)
Zakoupeno v Kondomshop
Skvělá komunikace, rychlé a bezproblémové doručení. Doporučuji
Zobrazuji 121 - 140 ze 368 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...19 Další »